Forstå langsiktig omsorg forsikring An Abney Associates Ameriprise Financial Advisor

Det er et faktum: mennesker i dag lever lenger. Selv om det er gode nyheter, øke oddsen for krever en slags langsiktig omsorg når du blir eldre. Og så kostnadene av hjemmetjenesten, sykehjem og sykehjem eskalere, du lure på sannsynligvis hvordan du noensinne skal kunne ha råd til langsiktig omsorg. En løsning som er stadig i popularitet er langsiktig omsorg forsikring (LTCI).

 

HVA ER LANGSIKTIG OMSORG?

 

Fleste knytte eldre langsiktig omsorg. Men det gjelder for den pågående av personer i alle aldre som kan ikke lenger uavhengig utfører grunnleggende dagliglivets aktiviteter (ADLs)--som bading, dressing, eller spise, på grunn av en sykdom, skade eller kognitive lidelse. Denne omsorg kan leveres i en rekke innstillinger, inkludert private boliger, assistert-levende fasiliteter, voksen barnehager, hospices og sykehjem.

 

HVORFOR DU TRENGER LANGSIKTIG OMSORG FORSIKRING (LTCI)

 

Selv om du må aldri langsiktig omsorg, må du være forberedt i tilfelle du aldri gjøre, fordi langsiktig omsorg er svært dyrt. Selv om Medicaid dekker noen av kostnadene av langsiktig omsorg, har strenge økonomiske kvalifikasjonskrav - du må bruke en stor del av livet besparelser å bli valgbar for det. Og siden HMOs, Medicare og Medigap ikke betale for mest langsiktige utgifter, skal du trenger å finne alternative måter å betale for langsiktig omsorg. Ett alternativ er å kjøpe en LTCI policy.

 

Imidlertid er LTCI ikke for alle. Hvorvidt du bør kjøpe det kommer an på flere faktorer, for eksempel alder og finansiell forhold. Vurdere å kjøpe en LTCI policy hvis noen eller alle av følgende er aktuelt:

 

v  Du er mellom 40 og 84

v  Du har betydelige anleggsmidler som du ønsker å beskytte

v  Du har råd til å betale premie nå og i fremtiden

v  Du er i god helse og forsikringsverdien

 

HVORDAN FUNGERER LTCI?

 

Vanligvis en LTCI policy fungerer slik: du betaler en premie, og da fordeler utløses, policyen betaler et valgt dollarbeløp per dag (for en bestemt periode) for typen langsiktig omsorg i policyen.

 

De fleste politikk gir at visse fysiske- og mentale impairments utløse fordeler. Den vanligste metoden for å avgjøre når fordelene er betales er basert på at du ikke kan utføre bestemte aktiviteter dagliglivets (ADLs), for eksempel spising, bading, dressing, inkontinens, toalettbesøk (flytte på og av toalettet), og overføre (flytter inn og ut av sengen). Fordelene er vanligvis betales når du ikke kan utføre et visst antall ADLs (f.eks to eller tre).

 

Enkelte policyer, men vil starte betale fordeler hvis legen sertifiserer at omsorg er medisinsk nødvendig. Andre vil også tilby fordeler for kognitive eller psykisk arbeidsuførhet, demonstrert av din manglende evne til visse testene.

 

SAMMENLIGNE LTCI POLITIKK

 

Før du kjøper LTCI, er det viktig å shoppe rundt og sammenligne flere policyer. Les delen Oversikt over dekning av hver policy nøye, og kontroller at du forstår alle fordelene, unntak, og bestemmelsene. Når du finner en politikk som du liker, Sjekk forsikringsselskapet karakterer fra tjenester som A. M. Best, er Moodys og Standard & fattige for å sikre at selskapet er økonomisk stabil.

 

Når sammenlignende politikk, må du være oppmerksom på disse fellestrekk og bestemmelser:

 

v  Eliminasjonsperiode: tiden før forsikringspolisen begynner betale fordeler (typiske varierer fra 20 til 100 dager). Også kjent som ventetiden.

v  Varigheten av fordeler: begrensningene på fordelene du får (f.eks et pengebeløp som $150.000 eller en frist for eksempel to år).

v  Daglig fordel: mengden dekning du velger som ditt daglige fordel (typiske varierer fra $50 til $350).

v  Valgfri inflasjon rider: beskyttelse mot inflasjon.

v  Utvalg omsorg: dekning for ulike omsorg (dyktige, middels eller omsorg) i omsorg innstillinger angitt i policyen (f.eks sykepleie hjem, sykehjem anlegget, hjemme).

v  Pre-eksisterende forhold: ventetid (f.eks seks måneder) pålagt før dekning vil tre i kraft om behandling for pre-eksisterende forhold.

v  Andre unntak: hvorvidt visse betingelser er dekket (f.eks Alzheimers eller Parkinsons sykdom).

v  Premium øker: om premiene vil øke i policyen perioden.

v  Garantert fornyelsesevne: muligheten til å fornye policyen og opprettholde dekningen til tross for endringer i din helse.

v  Respittiden for sen betaling: perioden hvor policyen vil vedvare hvis du sent betaler premie.

v  Retur av premie: retur av premie eller nonforfeiture fordeler hvis du avbryter politikk etter betale premie for en rekke år.

v  Tidligere sykehusinnleggelse: hvorvidt sykehusopphold kreves før du kan kvalifisere for LTCI fordeler.

v  Når du sammenligner LTCI politikk, kan du ønsker å søke hjelp. Se en økonomiske profesjonell, advokat eller regnskapsfører for mer informasjon.

 

HVA ER DET KOMMER TIL Å KOSTE?

 

Det er ingen tvil om det: LTCI er ofte dyre. Likevel kostnaden av LTCI er avhengig av mange faktorer, inkludert politikk som du kjøper (f.eks størrelse fordel), lengde på fordel periode, omsorg alternativer, valgfri ryttere. Premium pris er også basert i stor grad på din alder på tidspunktet du kjøper policyen. Jo yngre du er når du kjøper en politikk, lavere premiene vil være.